» 250 afhaalpunten | » Gratis interieuradvies | » Uitlevering via onze winkels | » Gratis levering bij grote bestellingen | » Direct contact

De Webshop van

Webshop van Colors@Home, Profiel Verf & Behang, voor Verf & Wonen en OTAK! 

Offerte aanvraag

Vraag hier uw offerte op maat aan! Gegarandeerd advies op maat! 

Bestellen

Bestellen

Via MHH webshop kunnen producten en diensten worden besteld. Plaats het bestelde product of dienst in de winkelmand en vul jouw gegevens in op de bestelpagina. Zet een vinkje bij “ik ga akkoord met de voorwaarden en druk op de knop “Opslaan.” De gegevens worden opgeslagen. Op de bestelpagina staat een overzicht met de producten, het totale aankoopbedrag inclusief B.T.W. en de wijze van levering.

Je kunt meer artikelen toevoegen door op de knop “verder winkelen” te drukken en het artikel naar keuze toe te voegen. Zodra alle gewenste producten zijn gekozen, kun je de bestelling plaatsen door op de bestelpagina op de knop “plaats bestelling” te drukken. Op het scherm zie je de bevestiging. Je kunt betalen door middel van iDEAL of door het bedrag zelf over te boeken.

Denk bij het zelf overboeken eraan het ordernummer te vermelden. Hou er rekening mee dat de betaling een extra werkdag nodig heeft. Dit komt door het betalingsverkeer tussen de banken. Wordt er binnen 2 werkdagen m.b.t. de geplaatste order geen ontvangstbevestiging gestuurd, neem dan contact op met de MHH webshop klantenservice. Vermeld altijd het ordernummer, zodat MHH webshop snel en optimaal kan reageren.

Controle

Wanneer de bestelling is ontvangen wordt er per mail een bevestiging verstuurd. Iedere bestelling wordt door de afdeling klantenservice gecontroleerd. Wanneer afwijkingen of onduidelijkheden worden geconstateerd nemen wij contact op voor assistentie en overleg. Zo worden fouten voorkomen.

Bestelling wijzigen?

Wanneer de betaling nog niet is verwerkt, kan de bestelling aangepast worden of geannuleerd. Wanneer de order betaald is en het product op verzonden staat is deze niet meer te wijzigen. Neem in elk geval via de e-mail of telefonisch contact op met de klantenservice.

Bestelling annuleren?

Bestellingen van goederen, welke op maat gemaakt zijn, kunnen niet worden geannuleerd. Houd in alle andere gevallen rekening met annuleringskosten. Deze bedragen 30% van het orderbedrag, met een maximum van € 50,00. Wanneer wij reeds hebben geïnformeerd over een op handen zijnde levering bedragen de annuleringskosten 50% van het orderbedrag zonder maximum. Bestellingen van goederen die uit voorraad worden geleverd en die reeds zijn betaald, maar nog niet op status “verzonden” zijn gezet, kunnen worden geannuleerd. Het volledige aankoopbedrag wordt op de rekening teruggestort. Is de bestelling eenmaal verzonden dan kan deze niet meer geannuleerd worden.

Is bestelling ontvangen door MHH webshop?

Wanneer de bestelling is geplaatst en betaald, wordt er een orderbevestiging verstuurd. Deze is op de webshop in te zien en wordt tevens naar jouw e-mail adres verzonden. Heb je de bevestiging niet ontvangen? Controleer of de e-mail met bevestiging in de map “ongewenste e-mail” is gekomen. Als dit niet het geval is, neem dan telefonisch of via de e-mail contact op met de MHH webshop klantenservice.

Prijzen

De verkoopprijzen die vermeld zijn in de webshop zijn inclusief BTW. Er zijn geen kosten verbonden aan het ophalen in de winkel. Het bestelscherm geeft de bestelde artikelen en het bedrag per artikel alsmede het totaalbedrag weer. Het BTW bedrag wordt eveneens apart vermeld.

 
  • De bestelling kan worden afgehaald gedurende de openingstijden van de winkels.
  • Deze verschillen per locatie, maar gemiddeld kan van 09.00 tot 17.00 een de bestelling worden afgehaald.
  • Plaats de bestelling en kies bij het afrekenen "Betalen met IDEAL" of “Zelf overboeken”.
  • De bestelling krijgt in het systeem een order- en factuurnummer.
  • De dichtstbijzijnde winkel wordt gekozen om het product af te halen. De winkel neemt vervolgens contact op wanneer het product gereed staat.
  • Voor bestellingen onder de € 200,- rekenen wij € 7,95 orderkosten.
    Voor meer informatie over betaalmethodes klik hier