» 250 afhaalpunten | » Gratis interieuradvies | » Uitlevering via onze winkels | » Gratis levering bij grote bestellingen | » Direct contact

De Webshop van

Webshop van Colors@Home, Profiel Verf & Behang, voor Verf & Wonen en OTAK! 

Offerte aanvraag

Vraag hier uw offerte op maat aan! Gegarandeerd advies op maat! 

Betaalmethodes

Binnen MHH webshop  kunnen producten of diensten op verschillende manieren worden betaald. Door de toenemende digitalisering is het tegenwoordig heel makkelijk om online te betalen. Dit kan onder andere met iDeal of door zelf over te boeken. Online betalen zorgt er voor dat op ieder moment van de dag, zolang er internet aanwezig is, een betaling kan worden gedaan. Steeds meer en steeds grotere betalingen worden online gedaan, het is veilig en makkelijk.

iDEAL

Bij MHH webshop kan worden betaald met de meest gebruikte online betaaloptie van Nederland, iDEAL. Veilig, makkelijk en snel. Bij het afwikkelen van een betaling met iDEAL verschijnt de pagina van de eigen bank op het beeldscherm. Hier kun je vervolgens inloggen met de gegevens die je van jouw bank hebt gekregen en de betaling autoriseren. Wanneer de betaling gelukt is krijg je een bevestiging van de bank. Hierna kom je weer terug op de pagina van Mijn Heerlijke Huis. iDEAL wordt ondersteund door:

  ABN AMRO   Friesland Bank     SNS Bank     Rabobank     Van Lanschot
  ING   ASN Bank     Regio Bank     Triodos Bank        

 

 Bank Overschrijving

Bij MHH webshop kan ook eenvoudig voor zelf overboeken per bank worden gekozen. De bestelling zal worden bevestigd. Op deze bevestiging staat een ordernummer vermeld, alsmede het rekeningnummer waar het totaalbedrag van de bestelling naar kan worden overgeboekt. Houdt bij deze betaalwijze wel rekening met een verwerkingstermijn van de banken onderling van ongeveer één werkdag. De levertijden van MHH webshop worden in het geval van een bankbetaling dan ook verlengd met één extra werkdag. Een betaling via een buitenlands rekeningnummer neemt normaal gesproken twee extra werkdagen in beslag. Indien het wenselijk is de verzending van de bestelling te bespoedigen, maak dan géén gebruik van een bankoverschrijving.