» 250 afhaalpunten | » Gratis interieuradvies | » Uitlevering via onze winkels | » Gratis levering bij grote bestellingen | » Direct contact

De Webshop van

Webshop van Colors@Home, Profiel Verf & Behang, voor Verf & Wonen en OTAK! 

Offerte aanvraag

Vraag hier uw offerte op maat aan! Gegarandeerd advies op maat! 

Ophalen & bezorgen

Je bestelling ophalen in de winkel

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling zelf op te halen in één van onze winkels. Het ophalen van je online bestelling in de winkel is altijd gratis. Omdat het assortiment van onze winkels verschilt, kiezen wij aan de hand van jouw bestelling en postcode de juiste winkel uit. Wil je het product liever bij één van onze andere winkels ophalen, neem dan contact op met de klantenservice van de MHH webshop.   

Wij houden je graag op de hoogte van de status van jouw bestelling. Zodra de leverancier het product naar onze winkel verstuurt, krijg je hiervan bericht. De winkel neemt vervolgens contact met je op wanneer zij het product hebben ontvangen.

Je kunt je bestelling afhalen tijdens de openingsuren van de winkel. Dit verschilt per winkel, maar meestal liggen deze tijden tussen 9:00 en 17:00. Heb je vragen over het afhalen van je bestelling, neem dan contact op met je winkel.

Je bestelling thuis laten bezorgen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Dit kan handig zijn bij grote artikelen zoals een bankstel. Je kunt dit aangeven bij de bestelling. De kosten die dit met zich meebrengt, vind je hieronder in het overzicht terug. MHH webshop stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat je het product in goede conditie ontvangt. Indien nodig ondergaat het bestelde artikel daarom in de winkel nog een extra kwaliteitscontrole. Omdat wij bezorgen vanuit onze winkels, neemt de juiste winkel zelf contact met je op om samen een bezorgafspraak in te plannen. 

Je bestelling laten monteren, leggen of plaatsen

Niet iedereen is even handig als doe-het-zelver. Omdat de producten op Mijn Heerlijke Huis altijd vanuit onze winkels worden geleverd, kun je er ook voor kiezen om je bestelling te laten monteren, plaatsen of leggen. Wanneer je wilt dat producten bij jou thuis worden opgehangen, gemonteerd of gelegd, geef dit dan op bij de bestelling, of vraag eerst een offerte aan. De winkel kan de bezorging en montage dan wellicht combineren. Omdat het hier om maatwerk gaat, kunnen wij hiervoor in de webshop geen prijsindicaties geven. De extra kosten zullen van tevoren door de winkel worden geoffreerd, zodat je nooit verrast wordt. 

 

Artikelgroepen

Ophalen bij
de winkel
Bezorgkosten*
Gratis bezorging vanaf
Monteren, leggen of plaatsen
Meubels

Voorbeelden hiervan zijn banken, kasten, tafels en stoelen.

Gratis

€ 50,-

€ 1000,-

In overleg
met de winkel
Accessoires

Voorbeelden hiervan zijn kapstokken, kledinghangers, kussens en bedlinnen.

Gratis

€ 7,25

€ 200,-

n.v.t.

Woninginrichting
Voorbeelden hiervan zijn gordijnen, vloeren en matten.

Gratis

€ 50,-

€ 1000,-

In overleg
met de winkel
Behang

Alle soorten behang.

Gratis

€ 7,25

€ 200,-

In overleg
met de winkel

 

* Bezorgkosten:

- Bezorgtarieven zijn alleen geldig voor bestellingen in de webshop.
- Voor bezorging op een etage kunnen extra kosten worden berekend.           
- Als je artikelen uit meerdere artikelgroepen bestelt, betaal je de bezorgkosten van het artikel uit de duurste artikelgroep. 
- Bezorgen op de Waddeneilanden of buiten Nederland kan extra kosten met zich meebrengen. Voor levering op de Waddeneilanden of buiten
  Nederland, zullen we de bijkomende kosten aan je bekend maken bij het inplannen van de bezorgafspraak. Hier ontvang je een aparte  
  factuur voor. Wil je van tevoren weten of er extra kosten zijn, neem dan contact met ons op.