» 250 afhaalpunten | » Gratis interieuradvies | » Uitlevering via onze winkels | » Gratis levering bij grote bestellingen | » Direct contact

De Webshop van

Webshop van Colors@Home, Profiel Verf & Behang, voor Verf & Wonen en OTAK! 

Offerte aanvraag

Vraag hier uw offerte op maat aan! Gegarandeerd advies op maat! 

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling kan m.b.v. het retourformulier bij de klantenservice een RMA nummer worden aangevraagd. Wanneer MHH webshop de retouraanvraag in behandeling neemt, wordt ter bevestiging per e-mail een RMA nummer verstuurd, welke in een enveloppe op de buitenkant van de verpakking geplakt dient te worden. Plak geen stickers en/of schrijf geen tekst op de verpakking en vergeet niet om bij het afgeven bij een PostNL Servicepunt altijd een afgiftebewijs van de geretourneerde artikel(en) te vragen én goed te bewaren!

Alle retouren met RMA nummer gaan naar C&C Trading B.V te Harderwijk. Wij vragen je om de artikelen in onbeschadigde en/of originele staat, indien mogelijk in de ori in inininginele verpakking, retour te zenden. De kosten voor het terugzenden zijn voor jouw rekening.

Belangrijk bij retourneren van artikelen:

Het kan enige tijd duren voordat een geretourneerd artikel bij ons binnenkomt en verwerkt is. Terugbetaling of verrekening van het aankoopbedrag zal in de regel binnen 2 weken plaatsvinden na ontvangst van het artikel.

Beschadigingen die veroorzaakt zijn door het gebruik of het uitproberen van het artikel, dienen vergoed te worden aan MHH Webshop.

Uitgesloten van retourname zijn:

  • beschadigde artikelen;
  • op maat gemaakte artikelen die in opdracht zijn vervaardigd en/of besteld;
  • artikelen niet gekocht bij MHH;

Voor instellingen en bedrijven is de wet kopen op afstand niet van toepassing. Bedrijven kunnen producten aankopen in de MHH webshop. Bedrijven hebben geen recht op herroeping van de aankoop. De wet kopen op afstand geldt alleen bij een consumentenaankoop. De MHH webshop streeft ernaar dat alle klanten zowel consumenten als bedrijven tevreden zijn. Bedrijven kunnen via de e-mail contact opnemen met de MHH webshop klantenservice en het probleem voorleggen.

Retourformulier

Naam      
Adres      
Postcode en Woonplaats      
Telefoonnummer      
E-mailadres*      
         
Ordernummer aankoop      
Product      
         
Bankrekening      
Ten name van      
         
Omschrijving retournering      

Neem de anti-spam code over: 794ty