» 250 afhaalpunten | » Gratis interieuradvies | » Uitlevering via onze winkels | » Gratis levering bij grote bestellingen | » Direct contact

De Webshop van

Webshop van Colors@Home, Profiel Verf & Behang, voor Verf & Wonen en OTAK! 

Offerte aanvraag

Vraag hier uw offerte op maat aan! Gegarandeerd advies op maat! 

Disclaimer

Disclaimer – Mijn Heerlijke Huis Webshop

Mijn Heerlijke Huis webshop is verantwoordelijk voor het actueel houden van de informatie op deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden kan het zo zijn dat je toch iets tegen komt waardoor producten en / of diensten niet goed geprijsd zijn. Wij stellen dan jouw reactie op prijs en nemen contact met je op binnen 5 werkdagen. Je reactie kun je sturen naar info@mijnheerlijkehuis.nl.

Verkeerd weergegeven prijzen van producten en / of diensten kunnen worden veroorzaakt door technische fouten in het systeem en zijn derhalve niet bedoelt als verkooprijs. Het is dus mogelijk dat Mijn Heerlijke Huis Webshop na ontvangst van de order, contact met je opneemt voor de juiste verkoopprijs van de artikelen.

De foto’s, welke gebruikt worden binnen de webshop van Mijn Heerlijke Huis, zijn ter indicatie en kunnen in kleur afwijken van de aangeduide artikelen.

Mijn Heerlijke Huis Webshop biedt informatie aan van derden en sluit zich uit van alle aansprakelijkheid, die voortvloeien of in enig opzicht verband houden met deze informatie.

Aanbiedingen

De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij dit anders op de website staat vermeld.

Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze heeft verstrekt.

Op de door Mijn Heerlijke Huis uitgebrachte offertes en overeenkomsten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing. Je kunt deze onderaan elke pagina terug vinden.

Deze disclaimer is gewijzigd op 23 mei 2013 door Mijn Heerlijke Huis Webshop.