» 250 afhaalpunten | » Gratis interieuradvies | » Uitlevering via onze winkels | » Gratis levering bij grote bestellingen | » Direct contact

De Webshop van

Webshop van Colors@Home, Profiel Verf & Behang, voor Verf & Wonen en OTAK! 

Offerte aanvraag

Vraag hier uw offerte op maat aan! Gegarandeerd advies op maat! 

Onze winkels

Mijn Heerlijke Huis Webshop werkt samen met de franchiseformules Colors@Home, OTAK, Profiel voor Verf&Behang en Voor Verf&Wonen. Deze winkels zijn afhaalpunten voor de producten die in MHH webshop worden besteld. Iedere winkel levert daarbij alleen zijn eigen assortiment. Zo worden meubels dus altijd geleverd via een OTAK winkel. Wanneer je wilt dat de producten thuis worden bezorgd en / of worden gemonteerd, opgehangen of gelegd, laat dit dan aan de klantenservice van MHH webshop weten. Wij verzorgen alles tot in de puntjes voor jouw.

Bij de winkels van Colors@Home ervaart iedere consument een complete woonbeleving. De winkels hebben alles in huis om jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Behang, raamdecoratie, gordijnen, harde en zachte vloeren, buitenzonwering en op veel adressen ook verf. Van een nieuw rolgordijn tot een totale metamorfose, Colors@Home is hét adres om kamers tot leven te laten komen. Kortom, mooie producten en altijd voorzien van een deskundig, persoonlijk advies.

  Colors@Home
     

Wie bij OTAK binnenloopt betreedt een wereld die bol staat van de woonideeën. OTAK heet niet voor niets Puur Wonen. Met de nieuwste trends op het gebied van zitten, tafelen, opbergen en woonaccessoires is een keuze niet altijd eenvoudig te maken. Gelukkig zijn er altijd deskundige medewerkers in de buurt om hierbij te helpen.

  Otak
     

De winkels van Voor Verf & Wonen bieden een totaalplaatje voor iedere woning. Van professionele verf tot een uitgebreide behangcollectie en van sfeervolle gordijnen tot functionele én decoratieve raamdecoratie en vloeren. Voor Verf & Wonen heeft het allemaal. De winkels zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en helpen graag om de vele mogelijkheden te ontdekken.

  Voor Verf en Wonen
     

Professionele verf voor binnen en buiten én behang in diverse stijlen, kleuren en voor elk budget. De winkels van Profiel Verf & Behang staan er vol mee. Wat de vraag of klus ook is. Met een gedegen vakkundig advies en professionele producten kan iedereen direct aan de slag. En het eindresultaat? Om trots op zijn!

  Profiel verf en behang

Welke winkels liggen in de buurt?

Vul hier jouw postcode (1000AA) of woonplaats in en de dichtstbijzijnde winkels verschijnen op het beeldscherm.

Uw pc / plaats:Straal: