» 250 afhaalpunten | » Gratis interieuradvies | » Uitlevering via onze winkels | » Gratis levering bij grote bestellingen | » Direct contact

De Webshop van

Webshop van Colors@Home, Profiel Verf & Behang, voor Verf & Wonen en OTAK! 

Offerte aanvraag

Vraag hier uw offerte op maat aan! Gegarandeerd advies op maat! 

Over Mijn heerlijke huis

Mijn Heerlijke Huis webshop is de gezamenlijke webshop van winkelketens OTAK, Colors@Home, Profiel Verf & Behang en Voor Verf & Wonen. In ons assortiment zitten producten en diensten die allemaal te maken hebben met wonen, interieur en design. Het assortiment van MHH webshop is in te delen in de categorieën meubels, accessoires en woninginrichting. Wij zijn continu bezig om nieuwe producten toe te voegen en hebben regelmatig acties. Hou onze site dus in de gaten en laat je verrassen door o.a. steeds nieuwe meubels, raamdecoratie en behangcollecties. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief, om op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws! 

Uniek aan Mijn Heerlijke Huis is de samenwerking met ca. 250 aangesloten winkels, waar je terecht kunt om de bestelling op te halen of voor persoonlijk advies. De winkels helpen je ook graag een handje, door je bestelling te bezorgen, leggen, monteren of ophangen.

Redenen om MHH webshop te kiezen:

  1. Ruim assortiment
  2. Nieuwste collecties
  3. Meer dan 250 afhaalpunten voor de producten die in MHH webshop worden besteld
  4. Klantvriendelijk en professioneel advies beschikbaar
  5. Duidelijke procedures en hulp bij eventuele klachten
  6. Ook maatwerkproducten verkrijgbaar
  7. Online betaalmogelijkheden
  8. Maandag t/m vrijdag van 08:30-17:00 uur telefonisch bereikbaar