» 250 afhaalpunten | » Gratis interieuradvies | » Uitlevering via onze winkels | » Gratis levering bij grote bestellingen | » Direct contact

FLEET mFLOR vinyl vloer Grijs
47.95

Woninginrichting » Vloeren » PVC
Een PVC vloer is niet alleen voor de slaap- en woonkamer maar ook voor de badkamer. Dat laat de Fleet collectie zien. Een prachtige tegel met de uitstraling van marmer, verkrijgbaar in vier kleuren. Dankzij de grote afmeting van de tegel is de vloer in een mum van tijd gelegd. Een praktische vloer met een prettig loopgeluid en eenvoudig te reinigen. Totale dikte: 2,5 mm Slijtlaag: 0,55 mm Afmeting tegels: 91,44 cm x 45,72 cm Aantal tegels: 18 per pak Inhoud pak: 3,34 m² Beschermlaag: PolyUrethaan Gebruiksklasse: zwaar projectmatig (25-05 serie) | licht industrieel (20-03 serie) Garantie: huishoudelijk gebruik 15 jaar | projectmatig gebruik 8 jaar Extra eigenschappen: Hoge slijtvastheid, Eenvoudig te reinigen, Aangenaam loopgeluid, Waterbestendig, Geschikt voor vloerverwarming. Onderhoudsvoorschrift: Het onderhoud van mFLOR vloeren beperkt zich tot regelmatig stofwissen of moppen. Wel adviseren wij om periodiek de toplaag van de vloer te verzorgen met een daartoe geschikt PU beschermingsproduct. Hiermee houdt u de vloer ook op langere termijn in een prima conditie.

FLEET mFLOR vinyl vloer Grijs

47,95
incl. 21% btw per m2

Aantal:

Leveringsconditie:Specificaties

Artikelnummer
33000010041
Kleur
Grijs
Materiaal
Vinyl
Breedte
46 cm
Diepte
91 cm
Woonstijl
Modern
Levertijd
14 werkdagen

Kom in een aantal stappen tot de juiste aantal meters voor je vloer. Kies de locatie en gebruik de slider voor het aantal vierkante meter. Je kunt de tips raadplegen voor het opmeten.

Kies als eerste de kamer waar de vloer wordt gelegd. Mocht er voor meerdere kamers de vloer worden besteld dan wordt dit vermeld op het bestelformulier. Zo houd je het overzicht.

Woonkamer


Slaapkamer


Hal


Keuken


Badkamer


DiversMaak gebruik van de slider om de juiste breedtemaat te kiezen in centimeters.

De minimale breedte is 100 cm en de maximale breedte is 5.000 cm (50 meter).

Tips voor het opmeten:

  • Gebruik een metalen rolmaat met voldoende lengte.
  • Meet altijd 2 keer om vergissingen te voorkomen.

 
Maak gebruik van de slider om de juiste lengtemaat te kiezen in centimeters.

De minimale lengte is 100 cm en de maximale lengte is 5.000 cm (50 meter).

Tips voor het opmeten:

  • Gebruik een metalen rolmaat met voldoende lengte.
  • Meet altijd 2 keer om vergissingen te voorkomen.Neem 10% extra snijverlies in acht zodat je altijd genoeg hebt om de gehele oppervlakte te beleggen. Heb je hieraan gedacht?

Nee: Kies nee, als je geen 10% extra wilt.

Ja: Kies Ja, als je 10% extra wilt berekenen.

Nee
Ja

Overzicht

FLEET mFLOR vinyl vloer Grijs
FLEET mFLOR vinyl vloer Grijs
47.95

Woninginrichting » Vloeren » PVC
incl. 21% btw
Levertijd: 14 werkdagen